ΙΔΑΧ -Νομικά Πρόσωπα Δήμων: Αναγνώριση προϋπηρεσίας -Πρόβλεψη & για εργαζόμενους Αναπτυξιακών (τροπολογία)

Δημόσιο -ΟΤΑ: Αλλαγές για μεταθέσεις, αποσπάσεις, κινητικότητα, μοριοδότηση προϋπηρεσίας -Προσλήψεις & παράταση συμβάσεων (νομοσχέδιο)

Δεύτερη κοινή τροπολογία κατέθεσαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ   στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών: «Στρατηγική αναπτυξιακή προοπτική των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ρύθμιση ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις» που συζητείται και ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής. Η συγκεκριμένη ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ αφορά τη νομιμοποίηση μη σύννομων δαπανών δήμων το διάστημα 1.12.2017-31.12.2019 αλλά και την εξομοίωση των εργαζομένων στις Αναπτυξιακές εταιρείες με τους συναδέλφους τους των δήμων. Παράλληλα αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία σε Νομικά Πρόσωπα δήμων εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου, εφόσον διορίσθηκαν, παράγραφο την οποία στην συνέχεια «‘έκοψε» ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. 

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΙΔΑΧ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]