Στο υπουργείο Εργασίας ο Μητσοτάκης: Στο τραπέζι & η κοινωφελής -Οι τελευταίες πληροφορίες

Στο υπουργείο Εργασίας θα βρεθεί σήμερα στις 9:00 π.μ. ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, πρωταρχικός στόχος του Μαξίμου είναι να στηριχθούν οι αλλαγές στα εργασιακά που φέρνει το αναπυξιακό νομοσχέδιο, ενώ θα συζητηθούν και όλα τα ανοιχτά θέματα του υπουργείου, όπως η ανεργία και το ασφαλιστικό.

Στο τραπέζι αναμένεται να τεθεί το και το θέμα της Κοινωφελούς Εργασίας με το νέο πρόγραμμα για πάνω από 30.000 ωφελούμενους, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, να είναι επί θύραις αλλά να μην έχει αποφασιστεί ακόμη τι θα γίνει με την παράταση του ήδη υπάρχοντος.

Μια απόφαση που, όπως έχει γράψει η ιστοσελίδα, θα ληφθεί σε επίπεδο Μεγάρου Μαξίμου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι, όσο περνάει ο χρόνος, οι πιθανότητες για παράταση, μειώνονται.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, PROTEINOMENA


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!