Μέγαρο Μουσικής: Πρόεδρος ο Γιάννης Πρετεντέρης; Ανακοίνωση υπουργείου Πολιτισμού

• Απο stergios
  • 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:27
  • Comments Off

Από το πρωί του Σαββάτου κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης αναλαμβάνει πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση, που προφανώς αναφέρεται σε αυτές τις φήμες για το Μέγαρο Μουσικής. «Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν στη συγκρότηση διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΠΟΑ, επισημαίνεται ότι τα Δ.Σ. ανακοινώνονται από το υπουργείο. Κάθε άλλη πληροφόρηση στερείται εγκυρότητας», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Αυτή τη στιγμή, πρόεδρος του διοικητικού συμβούλιο στο Μέγαρο Μουσικής είναι ο Νίκος Θεοχαράκης, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του Γιάνη Βαρουφάκη και στη συνέχεια του Γιάννη Δραγασάκη.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, PROTEINOMENA