Στην Ειδομένη ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός

Την ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης επισκέπτεται ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός συνοδευόμενος από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ και τον πρόεδρο του ΕΚΕΠΥ, Νίκο Παπαευσταθίου.

Εκτός από τον άτυπο καταυλισμό στην Ειδομένη ο υπουργός θα επισκεφθεί τους χώρους προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων στο Χέρσο και στη Νέα Καβάλα, το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, το νοσοκομείο Κιλκίς και το hot spot στα Διαβατά.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με τους εμπλεκόμενους φορείς για να υπάρξει ο αναγκαίος συντονισμός ενεργειών με στόχο την καλύτερη δυνατή υγειονομική φροντίδα των προσφύγων- μεταναστών που φιλοξενούνται στην περιοχή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιοδείας του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου έχει ως εξής:

08.45- 09.30: Επίσκεψη στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα. Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

09.45- 10.45 : Ειδομένη

11.00- 11.30: Επίσκεψη στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας στο Χέρσο.

11.45- 13.15: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κιλκίς και ευρεία σύσκεψη με τη διοίκηση, το σωματείο των εργαζόμενων, τον Δ/ντή του ΠΕΔΥ Κιλκίς, εκπροσώπους της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Κιλκίς, τον δήμαρχο Παονίας, Χρήστο Γκουντενούδη, τον δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτριο Σισμανίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη και τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Δημήτριο Αγαθόπουλο.

17.00: Επίσκεψη στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας στα Διαβατά.

18.00-20.00: Σύσκεψη στην 4η ΥΠΕ με την υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, τις διοικήσεις της 3ης και της 4ης ΥΠΕ καθώς και με εκπροσώπους του ΕΚΑΒ, του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ, ΕΙΔΟΜΕΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!