ΝΔ-Δημόσιο-αξιολόγηση: Η κυβέρνηση δεν δίνει τα στοιχεία των κάτω από τη βάση

Κριτική στην υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, άσκησε σήμερα στη Βουλή ο τομεάρχης της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς για το θέμα της αξιολόγησης στο Δημόσιο.

Όπως είπε ο κ. Γεωργαντάς παρότι προβλέπεται από τον ίδιο το νόμο της κυβέρνησης (άρθρο 17, παρ. 15 του ν. 4369/2016), το υΠΔΑ δεν δίνει στην δημοσιότητα πόσοι από τους δημοσίους υπαλλήλους που αξιολογήθηκαν έλαβαν βαθμολογία κάτω από 60 και, άρα, απαιτούνται μέτρα βελτίωσης τους.

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ στο επιχείρημα της κ. Ξενογιαννακοπούλου ότι εκκρεμούν ενστάσεις από τους συγκεκριμένους υπαλλήλους, τόνισε ότι θα μπορούσαν να δοθούν τα στοιχεία μαζί με τις ενστάσεις. «Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στη λογική ‘όλοι 10’. Θα πρέπει να επιβραβεύονται οι καλοί δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι βρίσκονται κάτω από το 60 να υποβοηθούνται», κατέληξε ο κ. Γεωργαντάς.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΡΙΤΙΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!