Κοινωφελής-ΚΥΑ: Έντονες διαμαρτυρίες εργαζόμενων -Τι απαντά το υπουργείο Εργασίας - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
23
Μάι
Back

Κοινωφελής-ΚΥΑ: Έντονες διαμαρτυρίες εργαζόμενων -Τι απαντά το υπουργείο Εργασίας

Στο τελικό στάδιο της κατάρτισης βρίσκεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση βάσει της οποίας κατ’ εφαρμογή της τροπολογίας που ψηφίστηκε από την Βουλή, θα δίνεται τετράμηνη παράταση στους πάνω από 30.000 εργαζόμενους του α΄κύκλο της Κοινωφελούς Εργασίας.

Αυτό ανέφεραν πηγές του υπουργείου Εργασίας, με τις οποίες ήρθε σε επικοινωνία η aftodioikisi.gr μεταφέροντας παράλληλα την αγωνία των χιλιάδων εργαζομένων, η οποία εκφράζεται σε καθημερινή βάση με την αποστολή εκατοντάδων μηνυμάτων προς τον ιστότοπο που γεωμετρικά πυκνώνουν όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες των εθνικών εκλογών.

Με τον τρόπο αυτό θα καλύπτεται το σύνολο των εργαζομένων ακόμα και αυτών που οι δήμοι έχουν ήδη απολύσει αφού οι συμβάσεις χιλιάδων ωφελούμενων έληξαν από τις 10 μέχρι τις 18 Ιουνίου. «Θα τους πιάνει όλους. Και αυτούς που έχουν απολυθεί» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι πηγές του υπουργείου Εργασίας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!