Κ.Πουλάκης: Μέχρι 15 Δεκεμβρίου οι οριστικοί πίνακες της 3Κ/2018

Το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2018, θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Κ. Πουλάκης, επικαλούμενος τις διαβεβαιώσεις που έχει δώσει το ΑΣΕΠ στην ηγεσία του υπουργείου.

Ο κ. Πουλάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Αθήνα 9,84» και στην εκπομπή «aftodioikisi.gr» και το δημοσιογράφο Κ. Βούζα, αρχικά τόνισε ότι σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχει δώσει το ΑΣΕΠ στην ηγεσία του ΥΠΕΣ «οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου».

Ωστόσο διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που υπάρξει μια καθυστέρηση 10 ή 15 ημερών και το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, θα υπάρξει από το υπουργείο, παρέμβαση,  ώστε να μην υπάρξει κενό.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, σε περίπτωση μικρής καθυστέρησης, στο ΥΠΕΣ έχουν έτοιμες δίμηνες συμβάσεις εξπρές για δήμους που δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τους συμβασιούχους, όπως, για παράδειγμα, ο Πειραιάς.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΥΠΕΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!