Κ.Πουλάκης: Αυτό θα κάνουμε για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σχετικά με τις μόνιμες προσλήψεις των υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», παρουσίασε ο ΓΓ του υπουργείο Εσωτεικών Κ. Πουλάκης, στη διάρκεια συνέντευξη του, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» και στην εκπομπή «aftodioikisi.gr» με το δημοσιογράφο Χρ. Βούζα

«Θα προσπαθήσουμε να προσληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερο εν ενεργεία εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» μέσω της νέας προκήρυξης που θα εκδοθεί για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού», σημείωσε ο κ. Πουλάκης.

Ο ίδιος προανήγγειλε νέα συνάντηση των εργαζομένων με τις ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων, προκειμένου να οριστικοποιηθεί τόσο η διαδικασία των προσλήψεων όσο και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της.

Ο ίδιος τόνισε ότι η σχετική διαδικασία της προκήρυξης θα ξεκινήσεις στις αρχές του 2019 και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του ίδιου χρόνου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!