Δόθηκε στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος Ασσήρου

Στην κυκλοφορία δόθηκε ο το πρωί της Δευτέρας, ο ανισόπεδος κόμβος Ασσήρου του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού «Δερβένι – Σέρρες – Προμαχώνας», ο οποίος συνδέει την  Εγνατίας Οδού με την παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Σερρών και με την τοπική οδό Ασσήρου – Λαγκαδά.

Η παράδοση έγινε παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου, του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Στράτου Σιμόπουλου, του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, του Προέδρου της Εγνατίας Οδού κ. Παρασκευά Σαββαϊδη και του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββα Αναστασιάδη.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά, ευχαρίστησε  δημόσια τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρο Καράογλου και τους βουλευτές  Σάββα Αναστασιάδη Κατερίνα Μάρκου και Σταυρούλα Ξουλίδου, οι οποίοι με επερωτήσεις και συνεχείς παρεμβάσεις τους, συνέτειναν τα μέγιστα στην υλοποίηση των έργων.

Επίσης, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Στράτο Σιμόπουλο, για την καθοριστική συμβολή του στην αξιοποίηση των επαρχιακών και εθνικών οδικών αξόνων στην περιοχή.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, ΚΟΜΒΟΣ ΑΣΣΗΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση