Κέρδισαν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων οι συμβασιούχοι Ξάνθης - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
28
Σεπτέμβριος
Back

Κέρδισαν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων οι συμβασιούχοι Ξάνθης

Κέρδισαν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων οι συμβασιούχοι του δήμου Ξάνθης και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να τους καταβληθεί η μισθοδοσία τεσσάρων μηνών.

Σύμφωνα με τους συμβασιούχους, με απόφαση του, το Πρωτοδικείο Ξάνθης, τους δικαίωσε προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η απόρριψη από το δικαστήριο της αίτησης προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει οι συμβασιούχοι του δήμου, προκειμένου να λάβουν έναντι, τμήμα των δεδουλευμένων τους.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη απόφαση είχε λάβει το Πρωτοδικείο Κατερίνης για τους συμβασιούχους του δήμου, ενώ με παλαιότερες αποφάσεις προσωρινών διαταγών Πρωτοδικείων και Ειρηνοδικείων, συμβασιούχοι, εργαζόμενοι σε δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και συμβασιούχοι του δήμου Πειραιά, καθώς και άλλων δήμων της χώρας, έλαβαν έναντι των δεδουλευμένων τους,  προκειμένου να εξασφαλίσουν στοιχειώδη διαβίωση.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!