Υπολειτουργούν ή παραμένουν κλειστοί παιδικοί σταθμοί λόγω της 48ωρης απεργίας

Κλειστοί παρέμειναν σήμερα πολλοί δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλη τη χώρα, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που υπολειτουργούν λόγω της 48ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στους δήμους με αφορμή τις αρνητικές εξελίξεις στο θέμα των συμβασιούχων, αλλά και για το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών.

Αυτή την ώρα εργαζόμενοι των δήμων πραγματοποιούν πορεία από την πλατεία Συντάγματος μέχρι το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Την κινητοποίηση για τους παιδαγωγούς πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ με αίτημα τη διασφάλιση της λειτουργίας των δημοτικών σταθμών και του προσωπικού τους, εάν υλοποιηθεί η κυβερνητική εξαγγελία για υποχρεωτική ένταξη στα νηπιαγωγεία των παιδιών από 4 ετών.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς θα συνεχιστούν και αύριο και αρκετοί αναμένεται να είναι οι σταθμοί που θα μείνουν κλειστοί ή θα λειτουργήσουν με μειωμένο προσωπικό.

Οι δημοτικές αρχές καλούν τους γονείς να επικοινωνούν με τους διευθυντές των παιδικών σταθμών, ώστε να πληροφορούνται σχετικά με τη λειτουργία τους, έτσι ώστε να αποφεύγονται άσκοπες μετακινήσεις και ταλαιπωρία των παιδιών.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!