Δήμος Αθηναίων: Απολύονται 302 συμβασιούχοι Covid - Απορρίφθηκε η αγωγή τους - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
19
Μάρτιος
Back

Δήμος Αθηναίων: Απολύονται 302 συμβασιούχοι Covid – Απορρίφθηκε η αγωγή τους

Στο δρόμο της ανεργία οδηγούνται 302 συμβασιούχοι Covid που εργάζονταν από το περασμένο καλοκαίρι με προσωρινή διαταγή στο δήμο Αθηναίων.

Συγκεκριμένα οι συμβασιούχοι απολύονται αφού δημοσιεύθηκε από το δικαστήριο η απορριπτική απόφαση της κύριας αγωγής τους.

Όπως είχε γράψει αποκλειστικά η aftodioikisi.gr, η απόλυση των συμβασιούχων είχε δρομολογηθεί, αφού σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, η απόφαση για την κύρια αγωγή αναμενόταν να είναι αρνητική.

Πλέον, οι συμβασιούχοι αναμένουν την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων στις 20 Φεβρουαρίου και πιθανότατα την κατάθεση νέας κύριας αγωγής. Ωστόσο, οι πιθανότητες είναι εκ των πραγμάτων μειωμένες και σε βάρος τους.

Σημειώνουμε ότι το θέμα των συγκεκριμένων  συμβασιούχων είχαν χειριστεί τα Σωματεία του δήμου Αθηναίων ΣΕΔΑ και ΕΕΔΑ, ενώ θετική απόφαση είχε λάβει κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, προκειμένου να παραμείνουν στην εργασία τους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!