Συμβασιούχοι Covid: Έρχονται απολύσεις 302 εργαζομένων - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
31
Ιανουάριος
Back
Συμβασιούχοι Covid: Έρχονται απολύσεις 302 εργαζομένων

Συμβασιούχοι Covid: Έρχονται απολύσεις 302 εργαζομένων

Σε απόλυση οδηγούνται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, 302 συμβασιούχοι Covid που εργάζονταν από το περασμένο καλοκαίρι με προσωρινή διαταγή. Όπως ενημέρωσαν τους συμβασιούχους οι δικηγόροι τους, αν και δεν έχει ακόμη καθαρογραφεί, η απόφαση για την κύρια αγωγή αναμένεται να είναι αρνητική.

Πρόκειται για μεγάλη ήττα στο μέτωπο των συμβασιούχων Covid, καθώς η απόφαση αφορά μεγάλο αριθμό εργαζομένων στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Πλέον, οι συμβασιούχοι αναμένουν την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων στις 20 Φεβρουαρίου και πιθανότατα την κατάθεση νέας κύριας αγωγής. Ωστόσο, οι πιθανότητες είναι εκ των πραγμάτων μειωμένες.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα των συγκεκριμένων  συμβασιούχων είχαν χειριστεί τα Σωματεία του δήμου Αθηναίων ΣΕΔΑ και ΕΕΔΑ, ενώ θετική απόφαση είχε λάβει κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!