τεμπονέρας-από-την-1η-ιουνίου-χιλιάδες-1151335
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ | 30.05.2023 | 13:10

Τεμπονέρας: Από την 1η Ιουνίου χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

«Από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Ιουνίου χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

λόγω λήξης της προθεσμίας ρύθμισης ή εξόφλησης των οφειλών τους στον ΕΦΚΑ», τόνισε ο Διονύσης Τεμπονέρας, επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, στη συνέχεια σημείωσε ότι «μετά την κινητή και ακίνητη περιουσία των μικρομεσαίων, η κυβέρνηση έβαλε στο στόχαστρο ακόμα και την περίθαλψή τους επιδεικνύοντας μέγιστη αναλγησία».

«Είχαμε προειδοποιήσει»

«Εδώ και μήνες είχαμε προειδοποιήσει ότι επαγγελματίες και αγρότες πρέπει να πάρουν ανάσα, με μια νέα ρύθμιση οφειλών, με κούρεμα βασικής οφειλής και μακρά περίοδο αποπληρωμής, λύση που θα απαντούσε και στο θέμα της περίθαλψής τους», συμπλήρωσε ο κ. Τεμπονέρας και πρόσθεσε: «Εδώ και τώρα καλούμε την υπηρεσιακή κυβέρνηση να δώσει λύση και να προστατεύσει όπως οφείλει το δημόσιο αγαθό της υγείας των πολιτών».