Κινητικότητα: Προσλήψεις για τις θέσεις που δεν καλύπτονται -Τι αλλάζει

Κινητικότητα: Ξεκινάει ο πρώτος κύκλος 2021 -Προθεσμίες & διαδικασία (εγκύκλιος)

Σε αλλαγή στην διαδικασία της κινητικότητας προκειμένου, εφόσον η θέση δεν είναι δυνατόν να καλυφθεί, αυτό να γίνεται μέσω πρόσληψης πρόκειται να προχωρήσει το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΕΣ που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, σε συνέχεια των όσων έχει πει και ο υπουργός Τ. Θεοδωρικάκος για σύνδεση της κινητικότητας με τις προσλήψεις, το επόμενο διάστημα πρόκειται να έρθει στη Βουλή ρύθμιση με την οποία θα προβλέπεται ότι: Όταν η διαδικασία κινητικότητας για μία θέση κηρύσσεται άγονη για κάποιες φορές (σ.σ. δεν έχει ακόμη αποφασιστεί πόσες) και ο φορέας επιμένει να ζητά να καλυφθεί η συγκεκριμένη θέση, τότε αυτή θα προκηρύσσεται, προκειμένου να καλυφθεί με πρόσληψη.

Να σημειωθεί ότι, συνήθως πρόκειται για θέσης χαμηλής ζήτησης, κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, στις οποίες δύσκολα μετακινείται ένας δημόσιος υπάλληλος.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, PROTEINOMENA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!