«Πέλαγος Πολιτισμού» στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο του έργου «Πέλαγος Πολιτισμού» διοργανώνει, μεταξύ άλλων πολιτιστικών δράσεων, μία σειρά θεατρικών παραστάσεων από ερασιτεχνικούς συλλόγους σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Στη Λέσβο, το Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20.00 το βράδυ στο Αναγνωστήριο Αγιάσου, ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου παρουσιάζει την θεατρική κωμωδία του Μολιέρου, «Ο Αρχοντοχωριάτης» σε σκηνοθεσία Ελπίδας Γεωργαντή.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Στη Χίο, το Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20.00 το βράδυ στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, ο Εκπολιτιστικός Θεατρικός Όμιλος Καλλονής (ΕΘΟΚ)» παρουσιάζει το έργο του Alfred Gehri, «Το έκτο πάτωμα» σε σκηνοθεσία Χριστόδουλου Χατζηιωάννου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Το έργο είναι στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!