Έλληνες υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές του Καναδά

Ελληνες υποψήφιοι θα πάρουν μέρος στις δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 3 Νοεμβρίου στις πόλεις Μόντρεαλ και Λαβάλ του Καναδά.

Στο δήμο του Μόντρεαλ με το κόμμα του Ντενί Κοντέρ υποψήφιες είναι η Μαίρη Ντέρος στην περιοχή του Παρκ Εξτένσιον και η Έλεν Φωτόπουλος στην περιοχή της Κοτ ντε Ντεζ. Και οι δύο ελληνικής καταγωγής υποψήφιες έχουν υπηρετήσει επί μακρόν στο δημοτικό συμβούλιο του Μόντρεαλ. Με το ίδιο κόμμα στην περιφέρεια του Πλατό θέτει υποψηφιότητα και η Ελένη Φακωτάκη. Στο μεταξύ, στο κόμμα του Ρισάρ Μπερζερόν στο κέντρο της πόλης θέτει υποψηφιότητα ο Τζίμης Ζουμπρής.

Στην πόλη του Λαβάλ, που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο μητροπολιτικό Μόντρεαλ με 30.000 Έλληνες ομογενείς, όπως αναφέρουν ανεπίσημες στατιστικές, έξι ελληνικής καταγωγής υποψήφιοι διεκδικούν θέσεις δημοτικών συμβούλων. Ο Νίκος Καταλειφός και η Αγλαΐα Πρεβελάκη είναι υποψήφιοι με το κόμμα του Ζαν Κλοντ Γκομπ. Με το κόμμα του Ρομπέρ Μπορντελό έχουν θέσει υποψηφιότητα η Πατρίτσια Λαγοπάτη και ο Ντένης Κονίδης. Τέλος, με το κόμμα του Μαρκ Ντεμέρ είναι υποψήφιοι ο Βασίλειος Καρυδόγιαννης και η Στυλιανή Τζίτζη.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΜΟΝΤΡΕΑΛ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!