Π.Κρήτης: «5ο πανελλήνιο γκαλά ρίψεων δρόμων και αλμάτων»

Ο Σύνδεσμος ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Κρήτης , με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ του δήμου Ηρακλείου,και το ΣΕΓΑΣ , διοργανώνει το 5ο πανελλήνιο γκαλά ρίψεων ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΩΝ για Βετεράνους και διαχρονικούς αθλητές στίβου στις 9/11/2013 στο Ε.Α.Κ Ελευθερίας Ηρακλείου (Χανιόπορτα), με ελεύθερη είσοδο.

Σε δηλώσεις του για την αθλητική διοργάνωση ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης ανέφερε: «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές των αγώνων αυτών, πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, ένα σημαντικό γεγονός που βήμα-βήμα καθιερώνεται ως θεσμός. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αναγκαίες γιατί προωθούν τον αθλητισμό και στις μεγαλύτερες ηλικίες».

Ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού στο δήμο Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς επεσήμανε ότι ο αθλητισμός δεν είναι κάτι περιστασιακός στη ζωή μας. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, για την ενασχόληση με τον αθλητισμό σε όλες τις ηλικίες.

Η γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών στην Κρήτη Αθηνά Βαινά δήλωσε: «Στο πανελλήνιο γκαλά ρίψεων δρόμων και αλμάτων θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα που από τα νιάτα τους είναι αθλητές. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο Στάδιο Ελευθερίας, η είσοδος είναι ελεύθερη, με στόχο να ‘’μεταλαμπαδεύσουμε’’ τον αθλητισμό και στις μεγαλύτερες ηλικίες».

Ο δισκοβόλος πρωταθλητής Στέλιος Αγκλούπας τόνισε ότι οι αγώνες είναι πολύ αξιόλογοι και με σωστή οργάνωση, και ότι το κοινό θα πρέπει να τους ‘’αγκαλιάσει’’.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

12:00 Σφύρα Ανδρών

12:50 Ακόντιο

13:30 100 μ Γυναικών

14:00 100 μ Ανδρών

14:30 1500μ Ανδρών + Γυναικών , Σφαίρα Γυναικών

15:00 400 μ Ανδρών + Γυναικών

15:30 Τριπλούν Ανδρών , Μήκος Ανδρών + Γυναικών

15:30 Δίσκος Ανδρών + Γυναικών

16:00 5000μ Ανδρών + Γυναικών

16:20 Σφαίρα Ανδρών

16:45 Κρητικό βόλι

17:15 Ελληνική Δισκοβολία

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, 5Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΚΑΛΑ ΡΙΨΕΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!