Το Μπουένος Άιρες φωτίζεται με LED (βίντεο)

Περίπου 125.000 λαμπτήρες δρόμου τεχνολογίας LEDΟ τοποθετήθηκαν στους δρόμους τους Μπουένος Άιρες, δίνοντας έτσι λίγο περισσότερο φως στους κατοίκους οι οποίοι αναμένεται να δουν το κόστος του φωτισμού των δρόμων να μειώνεται τουλάχιστον ως κατά το ήμισυ. Σημαντική θα είναι επίσης η μείωση και στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Η Philips Lighting ανακοίνωσε ότι, κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού, της ανατέθηκε να αντικαταστήσει το 70% των λαμπτήρων δρόμου παλαιάς τεχνολογίας στην πρωτεύουσα της Αργεντινής μέσα σε τρία χρόνια.

Πέρα από από τη μείωση των εκπομπών κατά 670 εκατομμύρια τόνους το χρόνο, οι δημοτικές αρχές προσδοκούν να εξοικονομήσουν και χρήματα δεδομένου ότι οι λαμπτήρες διαρκούν μέχρι και πέντε φορές περισσότερο από τους συμβατικούς και θα μπορούν να ελεγχθούν και να προγραμματιστούν από μακριά, μέσω ενός υπερσύγχρονου συστήματος διαχείρισης.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΣΜΟΣ, LED, ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΩΝ, ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!