Δήμαρχος Τορόντο: Βίντεο τον δείχνει να καπνίζει κρακ μαζί με εμπόρους ναρκωτικών

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο Τορόντο μετά την αποκάλυψη της αστυνομίας ότι ο δήμαρχος, Ρόμπ Φόρντ, εμπλέκεται σε σκάνδαλο με ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, έφτασε ένα βίντεο στα χέρια της αστυνομίας, όπου ο δήμαρχος καπνίζει κρακ παρέα με εμπόρους ναρκωτικών.

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου, ο αρχηγός της αστυνομίας του Τορόντο Μπιλ Μπλερ δήλωσε πως ο Φορντ ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους πρωταγωνιστές του βίντεο που κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά των δικτύων διακίνησης ναρκωτικών υπό την κωδική ονομασία Brazen2.

Η ύπαρξη του επίμαχου βίντεο είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Μάιο από δύο μέσα ενημέρωσης, τα οποία είχαν αναφερθεί λεπτομερώς και στο περιεχόμενό του.Οι δημοσιογράφοι της Star και του Gawker δήλωσαν πως παρακολούθησαν το βίντεο, όταν τους το παρουσίασε ένας άνδρας που ήρθε σε επαφή μαζί τους για να τους το πουλήσει.

Η εφημερίδα αρνήθηκε να δώσει χρήματα για να το αποκτήσει, ενώ ο ενημερωτικός ιστότοπος συγκέντρωσε μεν τα χρήματα για να το αγοράσει, αλλά μετά δεν κατόρθωσε να εντοπίσει τον υποψήφιο πωλητή του. Έκτοτε, η ύπαρξη του βίντεο αυτού δεν είχε επιβεβαιωθεί.
Ο Φορντ, ο οποίος έχει αρνηθεί πως καπνίζει κρακ είχε δηλώσει μετά τις αποκαλύψεις του Μαΐου πως αρνείται να σχολιάσει ένα «βίντεο που ποτέ δεν είχε δει, και που δεν υπάρχει».

Τώρα όμως το βίντεο έχει φτάσει στα χέρια της αστυνομίας και ο αρχηγός της αστυνομίας του Τορόντο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως το ψηφιακό αρχείο-βίντεο που ανακαλύφθηκε περιλαμβάνει εικόνες που συμφωνούν με τις αποκαλύψεις που είχαν δημοσιευθεί νωρίτερα στον Τύπο».

Ο δήμαρχος πάντως αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραιτηθώ.»

ΚΟΣΜΟΣ, ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΑΝΑΔΑΛΟ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΡΟΝΤΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!