Στέλνουν τους 30αρηδες στο AstraZeneca

ECDC: Ουραγός η Ελλάδα στους εμβολιασμούς (πίνακας)

Στο εμβόλιο της AstraZeneca στο οποίο, όπως έχει παραδεχθεί ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μ. Θεμιστοκλέους, έχουν γυρίσει την πλάτη οι πολίτες μεγαλύτερων ηλικιών, στέλνει η κυβέρνηση τους 30αρηδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμβολιασμοί ηλικιωμένων: Άλλα η κυβέρνηση, άλλα το ECDC -Ποιος διασπείρει fake news;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εξειδίκευση των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού από τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια και τον κ. Θεμιστοκλέους:

-Οι ηλικίες 30-39 ετών, εφόσον θέλουν να κάνουν εμβόλιο το επόμενο διάστημα, θα μπορούν να εμβολιαστούν μόνο με AstraZenca.

-H πλατφόρμα θα ανοίξει την Μεγάλη Τρίτη 27 Απρλίου.

Όπως είπε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μ. Θεμσιστοκλέους θα ακολουθήσουν οι ηλικιακές ομάδες 40-44 και 45-49, αφήνοντας να εννοηθεί ότι και σε αυτούς τους πολίτες θα δοθεί η δυνατότητα μόνο για Astra Zeneca!

Παράλληλα τόσο ο κ. Κικίλιας όσο και ο κ. Θεμιστοκλέους υποστήριξαν ότι το επόμενο διάστημα θα γίνονται σε ιδιωτικές κλινικές, ιδιωτικά θεραπευτήρια ιδιωτικά διαγωνιστικά κέντρα κλπ, Ενώ θα γίνονται εμβολιασμοί μέχρι τις βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα.

ΥΓΕΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΑ, 30ΑΡΗΔΕΣ, ASTRAZENECA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!