Κορωνοϊός: 22 περιοχές στο «κόκκινο» - Νέα έκρηξη κρουσμάτων και σήμερα Τετάρτη
Πέμπτη
25
Νοέμβριος
Back

Κορωνοϊός: 22 περιοχές στο «κόκκινο» – Νέα έκρηξη κρουσμάτων και σήμερα Τετάρτη

Στα ίδια επίπεδα και πάνω από 8.000 θα κινηθούν και σήμερα Τετάρτη τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μέχρι στιγμής, τα ημερήσια κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ωστόσο, σήμερα έχουν γίνει λιγότερα διαγνωστικά τεστ, γεγονός το οποίο αναμένεται να εκτοξεύσει τον δείκτη θετικότητας, που χθες με τα 8.613 κρούσματα κορωνοϊού σε σύνολο 636.213 τεστ, είχε διαμορφωθεί στο 1,35%.

Ποιες περιοχές εντάσσονται σε βαθύ κόκκινο

Ειδικότερα σε βαθύ κόκκινο με ιδιαίτερα αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο εντάχθηκαν πλέον και η Κοζάνη, η Καρδίτσα, η Χαλκιδική, τα Ιωάννινα και η Φθιώτιδα

Ταυτόχρονα ανέβηκε επίπεδο ο βόρειος και ο νότιος τομέας της Αθήνας. Το 44% της χώρας βρίσκεται πλέον στο επίπεδο 5 του Επιδημιολογικού Χάρτη, ενώ προς το παρόν η κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει να ισχύουν διαφορετικά μέτρα στις περιοχές αυτές.

Από το κίτρινο (επίπεδο 2) ανεβαίνουν στο πορτοκαλί (επίπεδο 3) ο βόρειος και ο νότιος τομέας της Αθήνας, η Θεσπρωτία, η Πρέβεζα και η Άρτα.

Πλέον, 22 περιοχές της χώρας είναι στο βαθύ κόκκινο:

Θεσσαλονίκη

Αρκαδία

Άγιον Όρος

Αχαΐα

Λάρισα

Μαγνησία

Κιλκίς

Ημαθία

Πιερία

Έβρος

Πέλλα

Ξάνθη

Δράμα

Μεσσηνία

Σέρρες

Τρίκαλα

Καβάλα

Κοζάνη

Καρδίτσα

Χαλκιδική

Ιωάννινα

Φθιώτιδα

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!