Κινητοποιήσεις νοσηλευτών: Στέλνουν τα πτυχία μας στον κάλαθο αχρήστων

Πανελλαδική κινητοποίηση για τις 6 Οκτωβρίου οργανώνει για την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος. Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στην πλατεία του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πατησίων στις 10:00 πμ και πορεία στο υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΝΕ:

SOS: Τα πτυχία μας στον κάλαθο των αχρήστων!

Με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, ο τίτλος μας υποβαθμίζεται και εξισώνεται με αυτά των ΔΕ βοηθών μας. Συγκεκριμένα:

  • Βάζει τους ΔΕ Βοηθούς Νοσηλευτών στον ίδιο ενιαίο κλάδο με τους πτυχιούχους Νοσηλευτές ΤΕ και ΠΕ.
  • Βάζει τις Μαίες στον δικό μας κλάδο, και τους επιτρέπει πλέον, να γίνονται προϊστάμενες στα νοσηλευτικά τμήματα και στις διευθύνσεις Ν.Υ.
  • Για να περάσουν τα παραπάνω, το επαγγελματικό μας επιμελητήριο (ΕΝΕ) καταστρέφεται για να μην μπορεί να αντισταθεί το σώμα των νοσηλευτών και δίνεται ως δώρο σε κομματικούς φίλους των κ.κ. Ξανθού και Πολάκη, με αντιδημοκρατική παρέμβαση στις ήδη προκηρυγμένες εκλογές της ΕΝΕ.

Κάνετε όλοι τα σχόλιά σας στο http://www.opengov.gr/yyka/?p=2347 και δώστε τους να καταλάβουν ότι δεν θα περάσουν εύκολα όλα όσα μεθοδεύουν κατά των σπουδών μας, κατά του τίτλου μας, κατά της ίδιας μας της ζωής.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ
ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΤΙΣ 10.00 ΠΜ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

ΥΓΕΙΑ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΤΥΧΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!