Η Pfizer ενεργοποιεί ένα όπλο πιο ισχυρό και απ’ το εμβόλιο
Τρίτη
4
Οκτώβριος
Back

Η Pfizer ενεργοποιεί ένα όπλο πιο ισχυρό και απ’ το εμβόλιο

Η Pfizer ρίχνει στον αγώνα το απόλυτο «όπλο» που θ’ αλλάξει τις ισορροπίες.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στο γεγονός πως ο φαρμακευτικός κολοσσός ξεκινάει τις δοκιμές για ένα χάπι κατά του covid-19. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, η εταιρία βρίσκεται στην πρώτη φάση των κλινικών δοκιμών.

Οι ιθύνοντες της Pfizer αναφέρουν ότι το χάπι θα μπορεί να χορηγείται σε ασθενείς στα πρώτα στάδια της νόσου, με στόχο να μειώνει κατά πολύ τη δράση του ιού- επομένως και την πιθανότητα να χρειαστεί ο ασθενής να μπει στο νοσοκομείο.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς αυτό θα σημάνει το τέλος της πανδημίας, μιας και αν ουδείς νοσεί βαριά (ή, έστω, αν μόλις ένα πολύ μικρό ποσοστό νοσεί), τότε τα Εθνικά Συστήματα Υγείας θα μπορέσουν ν’ «αναπνεύσουν» και η κατάσταση θα γίνει πλήρως ελεγχόμενη.

Όπως τόνισε και ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ, ο Άντονι Φάουτσι, το χάπι δε θα επιτρέπει στον ιό ν’ αναπτυχθεί πλήρως, κάτι που σημαίνει πως θα εξασθενεί άμεσα και θα πεθαίνει.

Κι αυτό μεταφράζεται σε ένα και μόνο πράγμα: την τελική μας νίκη επί του κορωνοϊού…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!