Θέσεις εξωτερικών συνεργατών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ / ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ (ΕΑΑ/ΓΙ), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος «EPOS Implementation Phase – EPOS IP» της Δράσης HORIZON 2020 (κωδικός 676564—EPOS IP—H2020-INFRADEV2014-2015), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση και πλήρες βιογραφικό σημείωμα με σκοπό την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για δύο (2) θέσεις εξωτερικού συνεργάτη, ως εξής:

Περιγραφή θέσης Κωδικός Θέσης:

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 01 Μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη Τοπογράφου Μηχανικού, με αντικείμενο στο θεματικό πεδίο «Έλεγχος ποιότητας δεδομένων (QC) GNSS λογισμικού διάθεσης γεωδαιτικών προϊόντων και γεωδαιτικών εφαρμογών προγράμματος EPOS». Η σύμβαση θα έχει διάρκεια εννέα (9) μηνών, με δυνατότητα παράτασης. Οι συνολικές αποδοχές θα ανέρχονται στο ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ (6.000,00 €).

Περιγραφή θέσης Κωδικός Θέσης:

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Τ.Ε. 01 Μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη Μηχανικού Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, με αντικείμενο στο θεματικό πεδίο «Έλεγχος λειτουργίας λογισμικού διάθεσης γεωδαιτικών προϊόντων του προγράμματος EPOS σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα». Η σύμβαση θα έχει διάρκεια εννέα (9) μηνών, με δυνατότητα παράτασης. Οι συνολικές αποδοχές θα ανέρχονται στο ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ (6.000,00 €).

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!