Πρόσληψη προσωπικού για την πυρασφάλεια στο Δ. Κορυδαλλού

Ο Δήμος Κορυδαλλού, προτίθεται να προσλάβει προσωπικό, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 3 μηνών, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατεπείγουσες εποχικές και πρόσκαιρες ανάγκες του, που
προκύπτουν κατά τη θερινή περίοδο, για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος (πυρασφάλεια).

Όσοι ενδιαφέρονται να καταλάβουν τις παραπάνω θέσεις, καλούνται μέσα σε προθεσμία 10 ημερών, από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου (29.06.2018) και μέχρι και την Δευτέρα 09.07.2018, να υποβάλλουν στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου (Γρ. Λαμπράκη 240) αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 Αίτηση (διατίθεται από την υπηρεσία),
 Φωτοαντίγραφο αστυνομικής τους ταυτότητας,
 Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού, όπως προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/2007 (διατίθεται από την υπηρεσία).
 Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν προσληφθεί με σύμβαση συναφθείσα δυνάμει του άρθρου 206 του ν. 3584/2007, εντός του
ίδιου δωδεκαμήνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εκτάκτων και εποχικών αναγκών, διάρκειας 2 ή 3 μηνών (διατίθεται από την υπηρεσία).

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Προσωπικού (Γρ. Λαμπράκη 240, τηλ. 210.4990415 – 416), κατά τις εργάσιμες ήμερες και ώρες.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!