Προσλήψεις σε υπουργεία μέσω νέου κοινωφελούς προγράμματος -Ποιοι οι ωφελούμενοι (έγγραφο) - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
28
Σεπτέμβριος
Back

Προσλήψεις σε υπουργεία μέσω νέου κοινωφελούς προγράμματος -Ποιοι οι ωφελούμενοι (έγγραφο)

Κοινωφελές Πρόγραμμα με επίκεντρο την ενίσχυση, με προσλήψεις, υπηρεσιών υπουργείων ετοιμάζει η Κυβέρνηση.

Ειδικότερα, πήρε «πράσινο φως» και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ νέο πρόγραμμα για στελέχωση θέσεων στο υπουργείο Περιβάλλοντος και στο υπουργείο Μετανάστευσης με αμοιβή 713 ευρώ και διαδικασία μοριοδότησης.

Το πρόγραμμα θα αφορά ανέργους άνω των 29 ετών, που θα είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) και ειδικότερα, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανένας και οι σύζυγοι είναι γραμμένοι στη ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ)

Επίσης, στις κατηγορίες ωφελούμενων είναι: Μακροχρόνια άνεργοι εγγεγραμμένοι στη ΔΥΠΑ,άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στη ΔΥΠΑ, ΑμεΑ, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της ΔΥΠΑ, Άνεργοι δικαιούχοι ΚΕΑ εγγεγραμμένοι στη ΔΥΠΑ.

Ως προς τα κριτήρια, εφόσον οι ωφελούμενοι εντάσσονται στις παραπάνω κατηγορίες, βάσει πιστοποιητικών, θα εξεταστεί και το οικογενειακό, ατομικό τους εισόδημα.

Δείτε περισσότερα παρακάτω:

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!