Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη Σχολή Αστυφυλάκων (προκήρυξη)

Η Σχολή Αστυφυλάκων//Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, ανακοινώνει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για υλοποίηση προγράμματος επαναληπτικής διδασκαλίας στα μαθήματα των πτυχιακών εξετάσεων και διεξαγωγής αυτών, κατά την 3η εκπαιδευτική περίοδο, εκπαιδευτικής σειράς 2019 – 2021 και καλούν αυτούς/-ες όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 13:00 ώρα της Δευτέρας 28 Ιουνίου 2021, προσωπικά από τους υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου

Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά (συστημένα, με ευκρινή τη σφραγίδα ταχυδρομείου) στην ανωτέρω διεύθυνση. Για το εμπρόθεσμο της αποστολής
της αίτησης λαμβάνεται υπ’όψιν η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου ή η ημερομηνία συνοδευτικού δελτίου μεταφοράς για αποστολή με ταχυμεταφορά (courier).

Μετά την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]