Προσλήψεις 3 ατόμων στο Δήμο Καντάνου-Σελίνου

Ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου γνωστοποιεί την πρόσληψη προσωπικού συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση: είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected], είτε με κατάθεση κλειστού φακέλου με τα απαραίτητα δικαιολογητικά,
στα γραφεία της υπηρεσίας μας στο δημοτικό κατάστημα Καντάνου-Σελίνου στην Παλαιόχωρα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, (αρμόδια υπάλληλος κα. Βασιλική Μαλαξιανάκη) τηλ.
28233-40315, 40314, είτε ταχυδρομικά στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου ΚαντάνουΣελίνου, Τ.Κ. 730 01, Παλαιόχωρα εντός προθεσμίας έξι (6) ημερών, που αρχίζει από την
επομένη της ανάρτησης της παρούσας στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου, δηλαδή από την Τετάρτη 08-07-2020 έως και τη Δευτέρα 13-07-2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!