Προσλήψεις 11 ατόμων στην Π. Ιονίων Νήσων - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
18
Νοέμβριος
Back

Προσλήψεις 11 ατόμων στην Π. Ιονίων Νήσων

Η περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοινώνει την πρόσληψη με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και διάρκεια σύμβασης έως 8 μήνες από την επέλευση του γεγονότος (ήτοι μέχρι τις 15.06.2022), των κάτωθι:

1. Τεσσάρων (4) ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού,
2. Ενός (1) ΠΕ Μηχανικών,
3. Ενός (1) ΠΕ Γεωτεχνικών (Γεωλόγων),
4. Δύο (2) ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού,
5. Ενός (1) ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου,
6. Ενός (1) ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
7. Ενός (1) ΥΕ Εργατών

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά [email protected], υπόψη κ. Σταθάτου Παναγή, στην Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας (1ος όροφος Διοικητηρίου, Αργοστόλι, Κεφαλονιάς), μέσα σε δέκα (10) ημέρες (ημερολογιακές) από την επόμενη της ανάρτησης της παρούσας στο Πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.

Η παρούσα να αναρτηθεί: 1) στους πίνακες ανακοινώσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας με πρακτικό ανάρτησης 2) στο Πρόγραμμα “Διαύγεια” και 3) στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Αρμόδιος υπάλληλος για την παροχή διευκρινήσεων είναι ο κ. Παναγής Σταθάτος του Τμήματος Διοίκησης & Ανθρωπίνων Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Τηλ. Επικοινωνίας 26713-60507).

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!