Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δ. Χερσονήσου - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
3
Δεκέμβριος
Back

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δ. Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα της ανακοίνωσης της παρούσας, ήτοι από 18.11.2021 έως και 24.11.2021, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 – 14:00, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου(Κ.Ε.Δ.Χ.) στην Πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει θεωρημένη υπογραφή από δημόσια αρχή.

Επίσης μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και ηλεκτρονικά στο e-mail:([email protected]).Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!