Π. Ηπείρου: Προσλήψεις 38 ατόμων στο ΚΚΠΠ-Αιτήσεις εώς 20/3

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου σύναψη σύμβασης ΙΔΟΧ με συνολικά τριάντα οκτώ (38) άτομα για την έκτακτη πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στα Παραρτήματα του Κ.Κ.Π.Π. Ηπείρου, που εδρεύει στα Ιωάννινα, Νεομάρτυρος Γεωργίου 1 ,για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID-19, συνολικής διάρκειας έως 30-09-2020.

Η αίτηση (βλ. παράρτημα) υποβάλλεται ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] Μαζί με την αίτηση στο ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα, θα επισυνάπτονται ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ με ΤΙΤΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ , όλα τα σχετικά δικαιολογητικά απόδειξης ,όσων αναφέρονται στην υποβληθείσα αίτηση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της περίληψης της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Κ.Κ.Π.Π. Ηπείρου.

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν.1599/1986 (Α΄75) για τα στοιχεία που διαλαμβάνονται σε αυτήν. Η ανακρίβεια των στοιχείων που δηλώνονται στην αίτηση επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!