ΑΣΕΠ-«Ουρά» 3Κ: Γιατί καθυστερεί η προκήρυξη -Πότε θα βγει - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
4
Φεβρουάριος
Back
Βαρέα και Ανθυγιεινά: Έως τέλος Ιανουαρίου 2021 το επίδομα -Εγκύκλιος Σκυλακάκη

ΑΣΕΠ-«Ουρά» 3Κ: Γιατί καθυστερεί η προκήρυξη -Πότε θα βγει

Για το 2020, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr από το περασμένο Ιούλιο, μετακινείται σίγουρα η περίφημη «ουρά» της 3Κ ή 3Kplus. Μάλιστα, όπως σημειώνουν στην ιστοσελίδα πηγές του ΥΠΕΣ «είναι λάθος να λέγεται ότι αυτό θα γίνει στις αρχές του επόμενου έτους, καθώς πρώτα πρέπει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες με την προκήρυξη 3Κ».

Οι ίδιες πηγές δεν θέλουν να δώσουν χρονοδιάγραμμα, ωστόσο πληροφορίες της aftodioikisi.gr αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ακόμη και προς τα τέλη του πρώτου εξαμήνου, ακόμη και στις αρχές του β΄ εξαμήνου του επόμενου έτους.    

Κι αυτό γιατί θεωρείται ότι οι εκκρεμότητες, μεταξύ άλλων, με τις αιτήσεις θεραπείας που, σημειωτέον, είναι απρόθεσμες αλλά και τις διπλές ταυτότητες, θέμα που είχε αναδείξει η aftodioikisi.gr, είναι πολύ πιθανόν να συνεχιστούν. Και στη Βασιλίσσης Σοφίας θεωρούν ότι πρώτα πρέπει να οριστικοποιηθούν οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ με τις όποιες αλλαγές και μετά να εκδοθεί η νέα προκήρυξη, ώστε όλοι όσοι τελικά δεν συμπεριληφθούν στους οριστικούς πίνακες της 3Κ να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής στην «ουρά» της.

Άλλωστε, λόγω, ακριβώς, αυτών των θεμάτων πριν από σχεδόν ένα μήνα το ΥΠΕΣ αναγκάστηκε να δώσει δίμηνη παράταση σε όσους εργάζονται με τους προσωρινούς πίνακες της 3Κ έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!