ΥΠΕΣ -3Κ: Παρατείνονται οι συμβάσεις όσων δεν διοριστούν έως 30 Οκτωβρίου

Παράταση στις συμβάσεις όσων βρίσκονται στους οριστικούς πίνακες τους ΑΣΕΠ και δεν θα προλάβουν να διοριστούν μέχρι την 30η Οκτωβρίου, για οποιοδήποτε λόγο (π.χ αιτήσεις θεραπείας, διπλές ταυτότητες) σχεδιάζει το υπουργείο Εσωτερικών. Για το λόγο αυτό σε ένα από τα επόμενα νομοσχέδια θα κατατεθεί σχετική τροπολογία. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, επικαλούμενη επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣ.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «το απόγευμα (σ.σ. χθες) υπήρξε επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία μας διαβεβαίωσε ότι το αίτημα της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ, για ανανέωση των υφιστάμενων συμβάσεων 3Κ, σε όσους βρίσκονται στους οριστικούς πίνακες τους ΑΣΕΠ και δεν θα προλάβουν να διοριστούν , μέχρι την 30η Οκτωβρίου, για οποιοδήποτε λόγο, (π.χ. αιτήσεις θεραπείας, διπλές ταυτότητες ) έγινε δεκτό. Σε ένα από τα επόμενα νομοσχέδια θα «φιλοξενηθεί», η εν λόγω ρύθμιση, με τη μορφή τροπολογίας».

Υπενθυμίζεται ότι τις σκέψεις του ΥΠΕΣ για παράταση είχε προαναγγείλει η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΠΙΘΕΣΗ προ δεκαημέρου. 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΥΠΕΣ, 3Κ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!