Προβλήματα άρχισε να παρουσιάζει από χτες το βράδυ η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, με πολλούς ενδιαφερόμενους, όπως καταγγέλλουν στην aftodioikisi.gr, να μην μπορούν να υποβάλλουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις για την συμμετοχή τους στην προκήρυξη 8Κ/2017 για 186 θέσεις μόνιμου προσωπικού στα δικαστήρια.
Όπως αναφέρουν αναγνώστες της aftodioikisi.gr, ήδη από νωρίς σήμερα το πρωί είναι δύσκολη η πρόσβαση στην εφαρμογή για την κατάθεση των αιτήσεων, ενώ κάποιες φορές γίνεται με καθυστέρηση και η είσοδος στη κεντρική σελίδα του ΑΣΕΠ.
Ήδη κάποιους από τους ενδιαφερόμενους ζητούν να δοθεί παράταση από το ΑΣΕΠ, με δεδομένο ότι προθεσμία υποβολής δηλώσεων λήγει σήμερα Παρασκευή στις 14:00.
Aftodioikisi News
Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.
Ενημερωθείτε πρώτοι για ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!