Ειδικοί Φρουροί -1.500 προσλήψεις: Ανακοινώθηκαν τα μόρια των 18.500 υποψηφίων (πίνακες)

Έρχονται 1.030 προσλήψεις ειδικών φρουρών - Πότε & πώς θα γίνουν (ΦΕΚ)

Ανακοινώθηκαν, απόψε, όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr, τα  18.516, όπως είχε γράψει η ιστοσελίδα, ονόματα των υποψηφίων που πληρούν τα προσόντα στην προκήρυξη για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών αλλά και όσων δεν πληρούν τα σχετικά προσόντα (μόλις ένας υποψήφιος). Να σημειωθεί ότι προσωρινά επιτυχόντες για την πρώτη κατηγορία (80%) είναι 1.200 πρώτοι και για την β΄κατηγορία (20%) οι 300 πρώτοι. Ωστόσο οι πίνακες αναμένεται να αλλάξουν μετά τις ενστάσεις, τις υγειονομικές εξετάσεις και τις αθλητικές δοκιμασίες. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Κατόπιν της δημοσίευσης των πινάκων των κατ΄ αρχήν πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Ειδικοί Φρουροί, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη, προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους/ις υποψηφίους/ες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτών. Η αποκλειστική προθεσμία (σ.σ. δέκα ημέρες) και η διαδικασία υποβολής της ένστασης ορίζεται στην υποπαρ. 1 της παρ. Γ του κεφαλαίου V της υπ΄ αριθ. 6000/2/6270-ογ΄ από 06-08-2019 προκήρυξης. Στην ένσταση δέον είναι να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του/ης υποψήφιου/ας, ο Α.Μ.Κ.Α., η κατηγορία για την οποία υπέβαλε αίτηση συμμετοχής, καθώς και η Διεύθυνση Αστυνομίας, σε υφιστάμενο Αστυνομικό Τμήμα της οποίας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής.»

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr ακολουθούν:

-Η διαδικασία ενστάσεων στο ΑΣΕΠ, η δεκαήμερη προθεσμία για την οποία ξεκίνησε με την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων

-Oι υγειονομικές εξετάσεις και

-Οι αθλητικές διαδικασίες

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΑΙΤΗΣΕΙΣ,,  μετά την σελίδα 13

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ειδικοί Φρουροί-1.500 προσλήψεις: Αριθμός ρεκόρ υποψηφίων που μπήκαν σε κλήρωση (αναλυτικά στοιχεία)

Προσλήψεις 1.500 Ειδικών Φρουρών: Την Παρασκευή η κλήρωση -Πότε τα προσωρινά αποτελέσματα

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ, 1.500 ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]