Ειδικοί Φρουροί -1.500 προσλήψεις: 200 ενστάσεις στο ΑΣΕΠ-Πότε ολοκληρώνεται ο έλεγχος

Στις 200 έχουν φτάσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι ενστάσεις που έχουν υποβληθεί στο ΑΣΕΠ από τους 18.500 υποψηφίους, που διεκδικούν 1.500 θέσεις Ειδικών Φρουρών στην ΕΛΑΣ.

Αν και η σχετική προθεσμία έχει λήξει από τις 16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην Ανεξάρτητη Αρχή θα αναμένουν έως και το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας σχετικούς φακέλους που, πιθανόν, να έχουν σταλεί μέσω ταχυδρομείου εντός προθεσμίας.

Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει ο έλεγχος των ενστάσεων που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός Οκτωβρίου, προκειμένου στην συνέχεια να ακολουθήσουν οι υγειονομικές εξετάσεις και οι αθλητικές διαδικασίες, που θα οδηγήσουν στους οριστικούς πίνακες επιτυχόντων.

Να σημειωθεί ότι η Β΄ Διεύθυνση Προσωπικού (σ.σ. παλιά Διεύθυνση Προσλήψεων) που έχει στην ευθύνη της τον έλεγχο των ενστάσεων, έχει αυτή τη στιγμή θέσει ως πρώτη προτεραιότητά της την εξέταση των αιτήσεων θεραπείας της Προκήρυξης 3Κ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΛΑΣ, ΑΣΕΠ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ, PROTEINOMENA, 1.500 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, 200 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!