Δ. Θεσσαλονίκης: Προσλήψεις 6 δημοσιογράφων για 10 μήνες

Γνωστοποιείται η σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά έξι (6) άτομα για την κάλυψη των ενημερωτικών αναγκών της ΔΕΠΘΕ (TV100-FM100) που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την εκτέλεση έργου: «Παραγωγή ρεπορτάζ τοπικού ενδιαφέροντος από τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην της Π.Ε. Θεσσαλονίκης) ενόψει της πρώτης εφαρμογής του νόμου «Κλεισθένη Ι» για την ανάδειξη δημοτικών συμβουλίων με την απλή αναλογική» (τίτλος έργου όπως εγκρίθηκε το 2019), συνολικής διάρκειας έως δέκα (10) μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΜΕ4-2020 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα
Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): [email protected] . Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. (ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]