ΑΣΕΠ: Σε στάδιο επεξεργασίας 27 προκηρύξεις για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού (έγγραφο)

Επιταχύνει τις διαδικασίες του, το ΑΣΕΠ για την ολοκλήρωση μιας σειράς διαγωνισμών για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο δημόσιο. Στα κομπιούτερ της Ανεξάρτητης Αρχής βρίσκονται 27 προκηρύξεις.

Οι συγκεκριμένες προκηρύξεις βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο επεξεργασίας και η διοίκηση του ΑΣΕΠ προχώρησε με απόφαση της, στη σύσταση ομάδων υπερωριακής εργασίας προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Το ΑΣΕΠ επιδιώκει να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς.  Τα στάδιο που βρίσκεται η κάθε προκήρυξη αποτυπώνεται με σαφήνεια στο εσωτερικό έγγραφο της ανεξάρτητης αρχής που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr

Στο έγγραφο φαίνεται ότι για την προκήρυξη 3Κ/2018, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η αξιολόγηση των 500 περίπου αιτήσεων θεραπείας που έχουν υποβληθεί το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα εξετάζονται προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού που εκδόθηκαν το διάστημα 2018 – 2019 ’18 ώστε να αρχίσει από τον Σεπτέμβριο σταδιακά η έκδοση προσωρινών και οριστικών πινάκων.

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο:

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, PROTEINOMENA


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!