ΑΣΕΠ-Προσωρινοί πίνακες 3Κ/2018: Τι ισχύει σε περίπτωση μη αποδοχής της θέσης

Tη δυνατότητα να μην αποδεχθεί την θέση του έχει ο επιτυχών σε προσωρινό πίνακα του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με όσα διαβεβαιώνουν πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής την aftodioikisi.gr. Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές «από τη στιγμή που ο φορέας στον οποίο έχει γίνει ο διορισμός προχωρήσει σε σχετική πρόσκληση ο επιτυχών με επιστολή του μπορεί να δηλώσει ότι δεν την αποδέχεται και ότι θα αναμείνει τα οριστικά αποτελέσματα».

Να σημειωθεί ότι σχετικά ερωτήματα έχουν υποβληθεί τις τελευταίες ημέρες στην aftodioikisi.gr από υποψηφίους της 3Κ/2018 που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και, ευλόγως, τόνιζαν ότι «δεν μπορούν να αφήσουν τη θέση εργασίας τους για μια άλλη η οποία είναι προσωρινή».

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές του ΑΣΕΠ, στην περίπτωση που ο επιτυχών δεν αποδεχθεί τη θέση, αυτή μένει κενή μέχρι την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΘΕΣΗ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΑΠΟΔΟΧΗ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!