ΥΠΕΣ σε συμβασιούχους-3Κ/2018: Έως την Παρασκευή οι προσωρινοί πίνακες (φωτο)

Μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινώσει το ΑΣΕΠ τους προσωρινούς πίνακες για την προκήρυξη 3Κ/2018 σύμφωνα με όσα είπε στις αντιπροσωπείες των συμβασιούχων και του Συνδικάτου ΟΤΑ με τις οποίες συναντήθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr ο κ. Πουλάκης που ανέλαβε να είναι παρών στη συνάντηση λόγω απουσίας του υπουργού Π. Σκοιυρλέτη στο περιφερειακό συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, τόνισε ότι «θεωρεί δεδομένο ότι οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων θα ανακοινωθούν έως την Παρασκευή».

Από την πλευρά τους οι συμβασιούχοι παρέδωσαν στον γενικό γραμματέα του ΥΠΕΣ υπόμνημα με το οποία ζητούν:

– Να παραμείνουν στην εργασία τους τουλάχιστον μέχρι να βγουν οι οριστικοί πίνακες.

-Να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.

Ωστόσο, ο κ. Πουλάκης, όπως τονίζουν «κρύφτηκε πίσω από τις 8.166 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, επιδεικνύοντας αναλγησία. Μας στέλνουν στον κατάλογο ανέργων του ΟΑΕΔ», καταλήγουν.

Μετά την αρνητική απάντηση του ΥΠΕΣ η πορεία των χιλιάδων συμβασιούχων κατευθύνθηκε στη Βουλή όπου εκπρόσωποί τους παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στα κόμματα.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΣΕΠ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!