ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 10 συμβασιούχων στο Δ. Χαϊδαρίου - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
Back
https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimosio-ota-monimopoiisi-symvasioychon-quot-paratasioychon-quot-me-apofasi-dikastirioy-ee-apokleistiko/

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 10 συμβασιούχων στο Δ. Χαϊδαρίου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 10  ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαϊδαρίου.

Οι επιλεγέντες/είσες οφείλουν να προσκομίσουν κατά την πρόσληψη στο Φορέα Πιστοποιητικό υγείας σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.Υ1α/Γ.Π.οικ.76785 (ΦΕΚ 3758/τ. Β΄/25- 10- 2017) Υπουργική Απόφαση.

Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] από 16-11-2021 μέχρι και
19-11-2021.

• Το έντυπο της αίτησης συμμετοχής καθώς και οι απαιτούμενες υπεύθυνες δηλώσεις είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου.

• Η αίτηση συμμετοχής και οι υπεύθυνες δηλώσεις του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Πληροφορίες στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (κ. Ηλ. Λαγουδάκος & Ιωαν. Σερδάρης τηλ. 213 2047 305)

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!