ΑΣΕΠ-757 προσλήψεις: Δωρεάν συμπλήρωση αιτήσεων για την «ουρά» της 3Κ

Όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr η «ουρά της 3Κ», για τις 757 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων πρόκειται να προχωρήσει και σε ενδεχόμενη αλλαγή κυβέρνησης, καθώς οι αρμόδιοι της ΝΔ διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται να την «μπλοκάρουν».

Για το λόγο αυτό και η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ μετά την 3Κ, αποφάσισε να επαναλάβει το πετυχημένο πείραμα της δωρεάν συμπλήρωσης αιτήσεων για τους υποψηφίους και της «ουράς» της. Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση της «Ανοιχτής Συνέλευσης» της παράταξης: Συγκροτήθηκε εξειδικευμένη επιτροπή η οποία θα αναλάβει την συμπλήρωση αιτήσεων για την «ουρά»  της 3Κ (757 θέσεις) στα πρότυπα της, ομολογουμένως, πετυχημένης εμπειρίας συμπλήρωσης αιτήσεων για την 3Κ το Μάρτιο του 2018.

Ο Γενικός Γραμματέας της παράταξης Σίμος Κεχαγιάς παρουσίασε τα στατιστικά στοιχεία επιτυχίας συμπλήρωσης αιτήσεων της 3Κ τα όποια έφτασαν το… εντυπωσιακό 85% !!! την ώρα πού «αδρά» αμειβόμενοι δικηγόροι, παρέα με διάφορους «αετονύχηδες» , έκαναν τη μια γκάφα μετά την άλλη , οδηγώντας στην «αγχόνη» μεγάλο  αριθμό υποψηφίων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ-

Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκε η «Ανοιχτή Συνέλευση» της

ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ με μεγάλη επιτυχία και αισθητά μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχέση

με την προηγούμενη, ιδρυτική , συνέλευση της παράταξης.

  • Υπήρξαν νέες εγγραφές μελών και μπήκαν καινούργιες αγωνιστικές προοπτικές από αρκετούς Συναδέλφους πού έχουν διάθεση να κινηθούν σε διεκδικητικό πλαίσιο.
  • Συγκροτήθηκε εξειδικευμένη επιτροπή η οποία θα αναλάβει την συμπλήρωση αιτήσεων για την «ουρά» της 3Κ (757 θέσεις) στα πρότυπα της, ομολογουμένως, πετυχημένης εμπειρίας συμπλήρωσης αιτήσεων για την 3Κ το Μάρτιο του 2018.

Ο Γενικός Γραμματέας της παράταξης Σίμος Κεχαγιάς παρουσίασε τα στατιστικά στοιχεία επιτυχίας συμπλήρωσης αιτήσεων της 3Κ τα όποια έφτασαν το… εντυπωσιακό 85% !!! την ώρα πού «αδρά» αμειβόμενοι δικηγόροι, παρέα με διάφορους «αετονυχιδες» , έκαναν τη μια γκάφα μετά την άλλη , οδηγώντας στην «αγχόνη» μεγάλο  αριθμό υποψηφίων.

Η ειδικά εξειδικευμένη επιτροπή ,συμπλήρωσης αιτήσεων , της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

θα αποτελείται πλέον απο τους:

1)Αντωνη Κατσαρο

2)Μακη Κωσταρα

3)Σιμο Κεχαγια

4)Νίκο Σιανη

5)Γιώργο Μουζακη

  • Ο Πρόεδρος της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ, Θανάσης Γεωργίου οριοθέτησε χρονικά ,στην εισήγησή του , νέους συνδικαλιστικούς στόχους οι οποίοι υπερψηφίστηκαν από  το «σώμα» της Συνέλευσης.
  • Τέλος αποφασίστηκε ,με ορίζοντα φθινοπώρου, να έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο νομικής υπόστασης της παράταξης μέσα από συμμετοχικές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες.

Από το Γραφείο Τύπου της

ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, "ΟΥΡΑ" 3Κ/2018, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!