ΝΔ: Κανονικά διορισμοί, «ουρά» 3Κ/2018 & νόμιμοι διαγωνισμοί ΑΣΕΠ (φωτο)

Την δέσμευση που είχε αναλάβει τον περασμένο Ιανουάριο στην aftodioikisi.gr, για συνέχιση κανονικά των προσλήψεων της προκήρυξης 3Κ, σε περίπτωση που η ΝΔ, γίνει κυβέρνηση, επανέλαβε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του με εκπροσώπους της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ και της ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 3Κ, o αρμόδιος τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς. Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση των ίδιων των εργαζομένων, ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι:

-Σχετικά με την «ουρά» της 3Κ (σ.σ. 757 προσλήψεις στην καθαριότητα) «υπάρχει η πολιτική βούληση να προχωρήσει η διαδικασία εφόσον ο έλεγχος και η εποπτεία θα πραγματοποιείται από τον ΑΣΕΠ»

-Οποιοσδήποτε διαγωνισμός σχετίζεται με τις νόμιμες διαδικασίες του ΑΣΕΠ δεν θα βρει κανένα πρόσχωμα από το κόμμα της Ν.Δ.

Αναλυτικά η ενημέρωση: 

Συνάδελφοι, μόλις ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με τον αρμόδιο τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γεωργαντά.

Καταρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γεωργαντά που ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ για συνάντηση.

Ενημερώνουμε ,τους υπό διορισμό συναδέλφους, επιτυχόντες των οριστικών πινάκων της 3κ/2018,ότι αποσπάσαμε όπως αρχικά ήταν ο στόχος μας, ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, από το κόμμα της Ν.Δ. δια του αρμόδιου τομεάρχη ,για συνέχιση όλων των νόμιμων διαδικασιών και την ολοκλήρωση των διορισμών των επιτυχόντων της 3κ/2018.

Επίσης, μας ενημέρωσε ότι υπήρξε πίεση, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων προς τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, τόσο από τον ίδιο, όσο και από τη Ν.Δ.

Ενημερώνουμε ακόμα, ότι θέσαμε το ζήτημα της «ουράς» της 3κ για το τι μέλλει γενέσθαι και η απάντηση που αποσπάσαμε ήταν ότι υπάρχει η πολιτική βούληση να προχωρήσει η διαδικασία εφόσον ο έλεγχος και η εποπτεία θα πραγματοποιείται από τον ΑΣΕΠ.

Τέλος ευχήθηκε ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ και τόνισε ότι οποιοσδήποτε διαγωνισμός σχετίζεται με τις νόμιμες διαδικασίες του ΑΣΕΠ δεν θα βρει κανένα πρόσχωμα από το κόμμα της Ν.Δ.

— ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ —

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων (από αριστερά)  Αντώνης Κατσαρός,  Μάκης Κωστάρας και Σπύρος Ρεμπούσκος με τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Γιώργο Γεωργαντά.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΑΣΕΠ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ, 3Κ/2018, ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 3Κ/2018, "ΟΥΡΑ" 3Κ/2018, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!