ΑΣΕΠ -4Κ/2020: Πότε οι προσωρινοί πίνακες -Διάψευση δημοσιευμάτων

Προς τα τέλη του 2020 (Νοέμβριο, Δεκέμβριο) αναμένεται, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, οι προσωρινοί πίνακες για την προκήρυξη 4Κ/2020, δηλαδή, τις (2.909) θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”). Αυτό αναφέρουν πληροφορίες της aftodioikisi.gr από το ΑΣΕΠ, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που υποστήριζαν ότι θα ανακοινωθούν εντός ολίγων ημερών!!!!

Στην κατηγορηματική διάψευση των συγκεκριμών δημοσιευμάτων προχώρησε με ανακοίνωση του και το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο (ΠΣΟ) των εργαζομένων στο Πρόγραμμα.  Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΣΟ «σχετικά με δημοσιεύματα που  αναρτήθηκαν στο fb  για το Βοήθεια στο Σπίτι , τα οποία κάνουν αναφορά για έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων εντός ολίγων ωρών σας ενημερώνουμε ότι είναι ψευδή μετά και από επιβεβαίωση του ΑΣΕΠ.  Καλό θα είναι λοιπόν  να φιλτράρουμε δημοσιεύσεις τέτοιου τύπου πριν  τις αναδημοσιεύουμε γιατί το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δημιουργούμε  σύγχυση και αναστάτωση. Εξάλλου διαβάζοντας κανείς το εν λόγω δημοσίευμα εύκολα καταλαβαίνει ότι έχει ανακρίβειες αφού σε πολλά σημεία  που αναφέρεται  έχουν ήδη γίνει. Σύμφωνα λοιπόν με τον ΑΣΕΠ η μόνη επίσημη ενημέρωση που μπορεί κάποιος να αντλήσει είναι μόνο  από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ», καταλήγει το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο των εργαζομένων στο Πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι σε προ ημερών δημοσίευμα της η aftodioikisi.gr, που βασιζόταν σε πληροφορίες από το ΑΣΕΠ αλλά και σχετική ανακοίνωση του ΠΣΟ, τονιζόταν ότι οι οριστικοί πίνακες για την προκήρυξη 4Κ/2020 πρόκειται να εκδοθούν το 2021, γι’ αυτό και το ΥΠΕΣ ετοιμάζεται να δώσει παράταση στις συμβάσεις των ήδη εργαζόμενων στο πρόγραμμα από την 1η Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, PROTEINOMENA, ΕΝΤΟΣ 2020, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4Κ/2020


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!