ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Ντεμαράζ, αλλά από Σεπτέμβριο -Πότε θα ξεκινήσει ο «έλεγχος ουσίας»

Ντεμαράζ για ένα τρίμηνο, προκειμένου να προλάβει να εκδώσει τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018 έως 30 Νοεμβρίου, πρέπει να κάνει το ΑΣΕΠ. Αυτό τονίζουν στην aftodioikisi.gr πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής, καθώς, λόγω των πολλών παράλληλων δραστηριοτήτων αλλά και των θερινών αδειών, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο τυπικός έλεγχος των δικαιολογητικών, προκειμένου να μπούμε πλέον στον λεγόμενο έλεγχο ουσίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο έλεγχος των δικαιολογητικών των 128.851 υποψηφίων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος μηνός, προκειμένου να ξεκινήσει ο «έλεγχος ουσίας» από τους 8.166 των προσωρινών πινάκων, με αργούς, ωστόσο, ρυθμούς, λόγω των αδειών, μέσα στο Αύγουστο.

Όμως οι τελικές αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος έως τις 30 Νοεμβρίου, προκειμένου να μην μείνουν οι τομείς καθαριότητας των δήμων χωρίς υπαλλήλους, θα ληφθούν στα τέλη Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα το δυναμικό του ΑΣΕΠ ασχολούνταν εντατικά με τον έλεγχο στις ενστάσεις στη διαδικασία πρόσληψης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, τις αυξημένες λόγω καλοκαιριού, χιλιάδες εποχικές προσλήψεις αλλά και τη διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού για την προκήρυξη 1Γ/2017 του ΑΣΕΠ για 588 μόνιμες θέσεις στην ΑΑΔΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Τρία στάδια στον έλεγχο των δικαιολογητικών -Το χρονοδιάγραμμα

ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των 8.013 ενστάσεων

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, 3Κ/2018, ΝΤΕΜΑΡΑΖ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΥΣΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!