ΑΣΕΠ -3Κ: Έρχεται & 5ος γύρος ελέγχου -Πότε τα τελικά αποτελέσματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 4ος γύρος ελέγχου των αιτήσεων της προκήρυξης 3Κ/2018, ο οποίος σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ ξεκίνησε στις 26 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 11 με 12 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ΑΣΕΠ, μετά την ολοκλήρωση του 3ου γύρου, κλείδωσαν περίπου 6.700 θέσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις για την κάλυψη των συνολικά 8.166 μόνιμων θέσεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Οι περίπου 1.500 θέσεις διοριστέων που μένουν ανοιχτές θα επιχειρηθεί να καλυφθούν μέσω του 4ου γύρου ελέγχου που θα πραγματοποιήσει το ΑΣΕΠ. Ωστόσο πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής, ξεκαθάρισαν στην aftodioikisi.gr, ότι θα χρειαστεί σίγουρα και 5ος γύρος ελέγχου που θα ξεκινήσει μετά τις 12 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί εντός 10 με 15 ημερών.

Ο 5ος γύρος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εκτιμούν ότι θα είναι ο ο τελικός του ελέγχου και θα δώσει το σύνολο των διοριστέων της μεγάλης προκήρυξης για την πρόσληψη μόνιμου στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων. Ωστόσο μετά τις συνεχόμενες αναβολές στην έκδοση των αποτελεσμάτων, τα αρμόδια στελέχη της ΑΣΕΠ που επεξεργάζονται τις αιτήσεις δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξα για έκδοση των αποτελεσμάτων εντός του Μαρτίου.

Τα οριστικά αποτελέσματα παραμένει στόχος να εκδοθούν εντός του Μαρτίου ώστε να ακολουθήσει άμεσα η διαδικασία των προσλήψεων από τους δήμους της χώρας, ωστόσο πλέον πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση του 5ου γύρου ελέγχου για να μιλήσουμε με απόλυτη σιγουριά.

Υπενθυμίζουμε ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν ανά βαθμίδα εκπαίδευσης προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο σύστημα του ΑΣΕΠ από τη μαζική «είσοδο» των ενδιαφερόμενων στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!