Απόσπαση 83 ατόμων στο υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος

Το Υπουργείο Ενέργειας &  Περιβάλλοντος (ΥΠ.ΕΝ.), που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών της  Ειδικής Γραμματείας Σώματος Επιθεωρητών & Ελεγκτών του Υπουργείου, ανακοινώνει την πρόσληψη με απόσπαση στην Ειδική Γραμματεία Σώματος Επιθεωρητών & Ελεγκτών του Υπουργείου (Ε.Γ.Σ.Ε.Ε./ΥΠ.ΕΝ.), Μονίμων ή ΙΔΑΧ Υπαλλήλων σε θέσεις Επιθεωρητών-Ελεγκτών, 3ετούς διάρκειας με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης για υπηρεσιακές ανάγκες, συνολικά ογδόντα τριών (83) ατόμων  και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

34ΠΕ Μηχανικών, Αθήνα Αττικής

16ΠΕ Περιβάλλοντος, Αθήνα Αττικής

3ΠΕ Γεωτεχνικών, Αθήνα Αττικής

25ΠΕ Μηχανικών, Θεσσαλονίκη Κ. Μακεδονίας

2ΠΕ Γεωτεχνικών, Θεσσαλονίκη Κ. Μακεδονίας

2ΠΕ Περιβάλλοντος, Θεσσαλονίκη Κ. Μακεδονίας

1ΠΕ Μηχανικών  ή ΤΕ Μηχανικών, Θεσσαλονίκη Κ. Μακεδονίας.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης απόσπασης έχουν όλοι οι Μόνιμοι και οι ΙΔΑΧ Υπάλληλοι Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ. & λοιπών Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την σχετική αίτηση απόσπασης με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε  αυτοπροσώπως στην ταχ. διεύθυνση:

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠ.ΕΝ.), Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Πρωτόκολλο, Αμαλιάδος 17, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα Αττικής,

είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς στη διεύθυνση:

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠ.ΕΝ.), Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών,  Αμαλιάδος 17, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα Αττικής.

Πληροφορίες στα τηλ.:  213 1515167, 213 1515164 (Διεύθυνση Διοικητικών  Υπηρεσιών) &

213 1513824 (Γραμματεία ΕΓΣΕΕ/ΥΠ.ΕΝ.), (εργάσιμες ημέρες 09.00π.μ.-13.00μ.μ.).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 26-06-2018 έως και 16-07-2018

Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!