Οριστικοί πίνακες 3Κ: Άμεσα το ΦΕΚ -Ποιο νομοσχέδιο το καθυστέρησε

Το συντομότερο δυνατό και, πάντως, έως το πολύ την Δευτέρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, πρόκειται να δημοσιευθούν σε ΦΕΚ οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ για όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ), προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία του διορισμού τους.

Ο βασικός λόγος που, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, παρότι ανακοινώθηκαν την περασμένη Δευτέρα και Τετάρτη αντίστοιχα, δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί, είναι το ότι εντωμεταξύ ψηφίσθηκε η τροπολογία για την παράταση εργασίας όσων εργάζονται με τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης της 3Κ, η οποία θεωρήθηκε ότι έπρεπε να προηγηθεί των οριστικών πινάκων, καθώς, εκτός των άλλων, πολλοί από τους διορισμένους με τα προσωρινά αποτελέσματα περιλαμβάνονται και στους οριστικούς πίνακες.

Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν για την προστασία του περιβάλλοντος», στο οποίο περιλαμβάνεται η εν λόγω τροπολογία ψηφίσθηκε την Τετάρτη από τη Βουλή και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ μόλις χθες το βράδυ.

Προκειμένου, δε, να δημοσιευτούν σε ΦΕΚ τα τελευταία νομοσχέδια που ψηφίστηκαν αλλά και οι οριστικοί πίνακες της 3Κ, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, παραμένει  ανοικτό όλο το σαββατοκύριακο το Εθνικό Τυπογραφείο.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΦΕΚ, ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, 3Κ/2018


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]