Εθνικό Τυπογραφείο: Ανοίγει εκτάκτως το Σαββατοκύριακο -Η απόφαση και οι λόγοι

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση για την έκτακτη λειτουργία του Εθνικού Τυπογραφείου το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, λόγω «υπηρεσιακών αναγκών».

Αν και το ΦΕΚ δεν αναφέρεται στο λόγο της έκτακτης λειτουργίας, ωστόσο πιθανόν αυτό να γίνεται για να δημοσιευτούν τα φύλλα της Κυβερνήσεως:

-Με μετατάξεις αποσπάσεις που δεν μπορούν γίνουν σε προεκλογική περίοδο

-Με το τελευταίο νομοσχέδιο «Κύρωση των επιμέρους συμβάσεων για τα Έργα V και VI της από 06-09-2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος «Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος» και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της Υγείας» και τις 17 τροπολογίες του, εκ των οποίων, το αφορολόγητο και η κοινωφελής.

-Ταυτόχρονα, είμαστε σε αναμονή του ΦΕΚ για την 3Κ/2018, καθώς ήδη έχουν σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία διορισμού των επιτυχόντων.

Δείτε την απόφαση:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!